Cape Te Reigna

Uren heb ik hier zitten kijken, ervaren, mij mee laten nemen. De Oceanen spreken boekdelen. Op het uiterste noordpunt van Cape Te Reigna van het Noordereiland van Nieuw Zeeland. Heilige grond voor de Maori. Rond de kust ontmoeten de Tasman Zee en de Stille Oceaan elkaar, de daadkracht en de creatieve Oceaan volgens de Maori. Een bruisend vat van gebroken water op de Columbia Bank, juist voor Cape Reigna.
Ik ben er op mijn verjaardag en ik ervaar een ontzagwekkende indruk van Thuisgevoel. Mijlen ver kan ik kijken en uitreiken. Naar de toekomst, naar het verleden, naar alle Richtingen. Het Ultieme Midden.
Vandaag ben ik er weer naar toe geleid. Via één van mijn kristallen schedels. Nee, géén kristallen bol, hoor. Deze schedels werken met informatievelden, die op hun beurt via mijn lichaamsbewustzijn en mijn eigen waters mijn Wijsheid ‘wakker kussen’. Wat is er vandaag, dat hij roept?

De oude daadkracht

Collectief gezien blijft de oude daadkracht achter. Het bevrucht niet meer. Het is onvruchtbaar geworden. Het is bezet met machtsbehoud en het vecht elkaar de tent uit. Het creatieve, haar Ruimte en Vrijheid, wordt nog steeds niet opgemerkt en op Waarde geschat.
Kosmisch gezien is er veel aanraking op de oude daadkracht. Alles wat we zien en wellicht aan den lijve meemaken, is een opHeldering van deze oude daadkracht. De vervormde daadkracht staat nu glorieus op het podium. Kijk er goed naar, begrijp het en laat het.
Verstrikt in arrogantie en superioriteit dat het invloed kan uitoefenen op de Grotere Bewegingen. Dat het Natuurlijke te controleren en te beheersen is. De grote dwaling en ontheiliging van de Verlichting spat nu uiteen.

Daadkracht zuiveren

Daadkracht die de verhaaldraden volgt van de oude tijdgeest, de nadagen van het patriarchaat, kapitalisme en globalisme, is niet levenskrachtig en niet levensondersteunend meer. Sinds december is er een versnelde opHeldering gaande op oude daadkracht en communicatie. We zien er de spin off van: ondeugdelijke wetgeving, gezagsverlies, onvermogen om tot levenskrachtige oplossingen te komen, drama&theater, propaganda en taalspel, bedrog, polariseren in de Tweede Kamer, krachteloze media, crises creëren, en zo verder. Laat je niet ontmoedigen: het is opHeldering. Kijk er goed naar, begrijp het en laat het.
Het proces dat vanaf december is ingezet, gaat nog steeds en nu versneld door (lees meer).

Vuur

Ondertussen gaat de Natuur haar eigen weg. De Bergen balanceren de onrustige noösfeer van onze Aarde en de Meren verspreiden de creatieve kracht, die opwelt uit de Aarde.
Nu haalt het creatieve Vuur van de Aarde ons in. Zij wacht niet. Dat is de versnelling die we kunnen voelen in ons Lichaam. Het is als Onstuitbaar Lava. Alles wat niet in gereedheid is, wordt weggevaagd. Het creatieve vermogen komt volop beschikbaar. Alle vormen die nog op de oude verhaaldraden gebaseerd zijn, zullen niet vernieuwend, levensvatbaar of levensondersteunend blijken.
Sommige mensen, wanneer ze goed gebalanceerd zijn, beginnen het Vuur uit de Aarde op te merken in en via hun eigen Lichaam. Ze herinneren zich hun transformatieve en meesterlijke vermogens. Onbevreesd en helder zijn ze, met een cold eye.

Sterven

De oude daadkracht is stervende.
Mocht je ooit het grote voorrecht gehad hebben, dat je bij het sterven van een verwante Aanwezig was, dan heb je wellicht die overgang gevoeld van ‘het is klaar’ naar een diep gevoel van vrede, Ruimte en Vrijheid. De hemelpoort staat wagenwijd open. De Liefde wenkt en wil ons helemaal in zich opnemen. We kunnen het huidige proces versnellen door ons helemaal te laten opnemen door Ruimte en Vrijheid, door de Pure Liefde. Dat helemaal gaan beLichamen. Ik merk op dat taal en actie verbleekt bij deze grootse Doorgang.

Weven

De Oceanen spreken boekdelen. Iedere keer als ik er ben. Ze weven verder in een einderloze vernieuwing. That’s life. Een betekenisvol weefsel van Ruimte en Vrijheid en Rust. Einderloos potentiëren. Dat is wat er te gebeuren staat. Zo vredig is het al. Met of zonder ons.

De Oceanen spreken boekdelen
Getagd op: