EarthTalk is een methode om je zintuigen te oefenen om de Stem van de Aarde gewaar te worden.
Sinds de zomer van 2018 ervaar ik hoe het bewustzijn van de Aarde ‘nieuwe energie’ aan het broadcasten is. De nieuwe energie als realiteit is voor mij altijd voelbaar en toegankelijk geweest. Maar sinds 2018 voel ik de nieuwe energie vanuit het bewustzijn van de Aarde naar buiten komen. Meer en meer wordt mij duidelijk dat er een Vraag ligt voor ons om te leren luisteren naar de Stem van de Aarde: EarthTalk. Waarbij je ‘Stem’ leert begrijpen met maar liefst acht zintuigen.

Natuurlijke principes

Meer en meer wordt mij ook duidelijk dat de nieuwe realiteit die aan het ontstaan is, volledig ontworpen is met Natuurlijke principes. De nieuwe energie gebruikt de intelligentie van een Natuurlijk world wide web. Het is veelomvattend. We zullen een heel andere communicatie moeten leren. De Vraag is om te leren communiceren met de natuurverschijnselen die nu betrokken zijn bij het nieuwe ontwerp. Daarvoor leren we luisteren naar de stem van de Aarde, EarthTalk. Om sensitiever te worden voor deze communicatie. Deze communicatie hebben we nodig om mee te stromen met de nieuwe realiteit die vanuit de Aarde ontstaat.

Inheems bewustzijn

Deze manier van verstaan en verbinden met het bewustzijn van de Aarde en gewaarworden van de betrokken natuurverschijnselen zou je inheems bewustzijn kunnen noemen. Je maakt in jezelf een bewustzijn vrij voor de plek waar je woont, voor het landschap waar je bent en van de natuurverschijnselen die daar zijn. Het is belangrijk om sensitiever te worden voor het land en landschap waar je bent.
Wanneer we stil en aandachtig door het landschap lopen, raken we verbonden met de plek waar we zijn. Je wordt je bewust van het gebied waar je bent. Het bewustzijn van het Land en het gebied waar je bent of woont en hoe jij daar je plek kunt innemen. Dat is wat inheems bewustzijn is. EarthTalk helpt je om je eigen inheemse bewustzijn te openen.

Helend

De nieuwe energie die nu in de Aarde is, is helend. Het is een energie die krachtig en zacht zelfreinigend is. Dat wil zeggen dat het bewustzijn van de Aarde en de intelligentie van het Natuurlijke world wide web de Wijsheid hebben waar heling nodig is.
Wanneer je je bereid voelt om de Stem van de Aarde te horen, zal er ook voor jou veel heling zijn. Je hoeft je ‘alleen maar’ over te geven aan het helende veld van het bewustzijn van de Aarde en de intelligentie van het Natuurlijke world wide web. EarthTalk als methode helpt daarbij.

Natuur

Voor EarthTalk zoeken we altijd Natuur op. We zorgen dat we een hele dag in de Natuur zijn. We zijn deze dag op onszelf aangewezen, zelf je eten en drinken meenemen, zelfvoorzienend zijn. Nadenken over je uitrusting: wat doe ik aan (check het weer), wat neem ik mee, wat laat ik thuis, waar ga ik comfortabel op zitten, wil ik iets opschrijven. Het is allemaal voorbereiding èn voorpret op je bezoek aan het gebied en voor de Diepe Stilte van EarthTalk. Onze gezamenlijke voorbereiding is een oproepende kracht.

Praktisch

EarthTalk organiseer ik eenmaal per maand met open inschrijving. Meld je aan voor je nieuwsbrief, dan krijg je ruim van tevoren de eerstkomende wandeling te horen.
Wanneer je zelf een groepje samenstelt, spreken we een aparte dag af en waar we naartoe gaan. Neem dan even contact op.