Onze kunstmatige technologie is almaar dwingender. Het wringt zich met zijn modellen als heilige graal haast onstuitbaar tussen ons en de Natuur. Als oplossing voor de Natuur isoleert technologie ons steeds verder van de Natuur, van elkaar en van onszelf. De paradox.
Natuurlijke technologie werkt met oplossingen voor de Natuur die over resonantie gaan, over het delen van unieke bronnen. Die Natuurlijke technologie onderzoeken wij in deze vijfdaagse EarthTalk – Bronnen delen.

Waarom doen we deze EarthTalk?

We voelen de urgentie om een ander verhaal te vertellen. Het verhaal van ons eigen Natuurlijke algoritme, van Nature Intelligence (NI) en van de Natuurlijke technologie, die circuleert in de Levende Lijnen in het bewustzijn van de Aarde. Een verhaal van eigen bronnen delen: Kennis, Weten en Wijsheid. Een ander verhaal zet aan tot een ander Leven, een andere levenskunst.
Een ander verhaal, let’s hack the story!

Wat gaan we doen?

Vijf dagen aaneen reizen we te voet in de Diep Stille Ruimte van de Natuur, een Vindplek voor Deep
Listening, Deep experience en Deep Questioning
. Onze Dialoog met de Natuur volgt de methodiek van Deep ecology en Intersource.
Wat is ons eigen unieke Natuurlijke algoritme? Hoe werken we samen met Nature Intelligence? Kunnen we de Natuurlijke technologie van de Levende Lijnen van het bewustzijn van de Aarde opmerken?
En: wat betekent dit voor onze alledaagse werkzaamheden en bezigheden? Welk ander verhaal ontstaat er wanneer we onze unieke bronnen delen?

Waar gaan we heen?

We wandelen op en rond de Utrechtse Mountain Trail, een wandeling over de toppen van de Utrechtse Heuvelrug. De Heuvelrug is oud landschap met oude grond uit de IJstijd en talloze grafheuvels van een cultuur die vertrouwd was met Nature Intelligence.
We maken de etappes niet te lang, zodat we alle Ruimte hebben voor onze Vindplekken.
Wij zullen overnachten bij particulieren, mensen die een warm Hart hebben voor het gebied waar zij wonen.

Wanneer gaan we?

We pakken onze rugzakken in voor een periode rond de lente-equinox, van 20-24 maart.
Het is wat langer licht, de vogels zijn actief en de heesters zijn al groen. Het is een drukte van belang in het bos: alles is gericht op nieuw Leven.

Kan je niet wachten?

Jaaa, dat kunnen wij ons voorstellen! Warm welkom om een etappe mee te wandelen wanneer je nieuwsgierig bent naar ons onderzoek van unieke bronnen delen en Natuurlijke technologie.
Laat ons weten welke etappe je voorkeur heeft. Alle start- en eindpunten zijn bereikbaar met OV. Vertrek tussen 9.30 en 10.00u. We reizen zelfvoorzienend, dus eten en drinken in de rugtas.

Praktisch

De etappes
20 maart: Maarn – Maarn, 11 km
21 maart: Maarn – Doornse Gat, 11 km
22 maart: Doornse Gat – Leersum, 11 km
23 maart: Leersum – Amerongen, 11 km
24 maart: Amerongen – Rheden, 17 km

Aanmelden: via contactformulier of email of anderszins hoe je mij weet te bereiken

Samenwerken: deze Vitale Samenwerking is een coproductie van mijzelf en Bianca Bernecker van De Vindplek.

Waardecirculatie

We bieden deze EarthTalk aan in de cyclus van Deelgeven-Deelnemen. Voor dit aanbod hebben we zelf € 50 nodig.
Kun je minder geven, dan zijn we je dankbaar dat je met je finaciële omstandigheden toch iets wilt bijdragen om deze EarthTalk mogelijk te maken.
Kun je meer geven, dan zijn we je dankbaar, omdat je supporter bent en de bvalans ondersteunt van Deelgeven-Delnemen. Je maakt met jouw bijdrage het ook voor anderen mogelijk om Deel te nemen.
Voel je vrij in wat je wilt bijdragen.

EarthTalk – Bronnen delen
Getagd op: