Canada. Land van de Grotere Wateren, waar de nieuwe energie vanuit het bewustzijn van de Aarde instroomt. Vanmorgen vind ik een foto in mijn mailbox. Een foto van een Verwant en geschoten door een Verwant. Ik heb een Levende Lijn met hem. En via hem en de Walvis met de Levende Lijn in de Aarde. Het teken van de Walvis is altijd ontroerend sterk.

Nebula

Al maanden mediteer ik in de vroege ochtend met mijn Nebula. Deze kristal leidt mij naar de oude Zeeën van de Aarde, nog van vóór de mensheid. Altijd zijn er in de Oude Zee volop Walvissen. Zij leren mij over het balanceren, stabiliseren en harmoniseren van de Levende Lijnen van de Aarde. Zo’n ‘familiefoto’ maakt mij dan heel blij.

Nebula

Walvissen

De Nebula houdt mijn verbinding met de Walvissen levendig. Walvissen zijn de Bewaarders van de energiestromen van onze Planeet. Door met de Walvissen te verbinden kan ik voelen wat er gebeurt met de energiestromen tijdens de huidige transformaties van de mensheid, het zee-/waterleven en de Aarde. Balanceren, stabiliseren en harmoniseren van de Levende Lijnen van de Aarde. Manaia.

Healing Waters

Op hun beurt werken de Walvissen weer samen met het bewustzijn van de Aarde. Samen weven ze nieuwe Levende Lijnen in de Aarde om de nieuwe vibes vanuit de Aarde door de Aarde te bewegen. In de eerste helft van het jaar was er veel beweging naar belaste plaatsen op onze planeet. Plekken waar diep trauma door onderdrukking, misbruik en slavernijdenken worden aangeraakt met het door de Aarde gepontentieerde Water, de Healing Waters. Deze Healing Waters werken voorbij de oude matrix, voorbij vastzitten in oude systemen en ongezonde, niet-levensondersteunende systemen. Ze werken in de Tussenruimte, daar waar nog geen vormen zijn.
Balanceren, stabiliseren en harmoniseren. Dat is wat de Aarde voordoet. Samen met de Walvissen via de Levende Lijnen in de Aarde.
“Dat kunnen wij ook”, zegt mijn Verwante.
“Ja”, zeg ik hem, “wanneer jouw unieke codes daarvoor geïnformeerd zijn. Doe wat je kan”.
We kijken elkaar, via het scherm van onze computers, indringend tot diep in elkaars wezen aan.
“Kaiti a tikangaCaring for the land, caring for the people, caring for the future generations“, fluister ik. 

Levende Lijnen in de Aarde