Zou het met woorden net zo gaan als met Meeuwen? Afstemmen, opvliegen, neerstrijken? Telkens in een andere Samenhang en betekenis laten verschijnen? Ik kan eindeloos naar ze kijken aan Zee. Acrobaten van emergentie.
Nieuwe waarden zoeken woorden. Nieuwe waarden uit de toekomst, het nieuwe tijdperk. Woorden die zich melden via het veldbewustzijn wat we samen vormgeven door bij elkaar te komen. Net als de Meeuwen.

Grens

We staan op de Grens van het oude tijdperk, vaste grond, en het nieuwe tijdperk, de Zee aan Mogelijkheden. Langs de Branding zie je het nieuwe in golven aan- en afrollen, in eb en vloed. Soms zonnig, soms stormachtig. Welke nieuwe waarden zoeken woorden?
In deze context kunnen we inzoomen op de Vierde feministische Golf. Vorig jaar schreef ik er een blog over (lees hier). We verlaten het hyperindividualisme, de schuld-schaamte-schande dynamieken, slachtoffer-daden denken, slavernij en uitputting, thema’s die in het oude tijdperk vooral bij vrouwen en het vrouwelijke zijn komen te liggen. De toekomst lonkt met een hervonden afstemming op Nature Intelligence, met een verruiming van ons bewustzijn naar Inheems Bewustzijn, en doorleven, doordenken en doorsnappen van het Water en het Wordingsprincipe: wat is creativiteit nou echt?

Uitnodiging

We openen een werkplaats om de Toekomst te laten spreken. We exploreren samen het veldbewustzijn van nieuwe waarden en woorden. Wat verschijnt er wanneer we uitlijnen met Nature Intelligence? Wie zijn we dan, wat doen we dan? Welke nieuwe waarden zoeken woorden? Welke rol spelen vrouwen op de Grens? Kunnen we het veldbewustzijn van Inheems Bewustzijn van Nederland opmerken?

Wat gaan we doen?

We ontmoeten elkaar op drie afgesproken dagdelen. We bouwen de practice van Emergent Dialogue stap-voor-stap op. Vervolgens zoeken we zorgvuldig contact en uitlijning met Nature Intelligence en met het veldbewustzijn van Inheems Bewustzijn voor Nederland. We vragen je een Blijdrage, zodat we samen de kosten dragen.

Praktisch

Datum: drie dagdelen via Datumprikker vast te stellen
Tijdstip: middag
Waar: Leidschendam. Meerijden vanaf station Delft is mogelijk.
Aanmelden: via contact, mail of anderszins

Waardecirculatie

Mijn activiteiten bied ik aan in de cyclus van Deelgeven-Deelnemen. Voor deze werkplaats hebben we zelf € 66 nodig.
Kun je minder geven, dan ben ik je dankbaar dat je met je financiële omstandigheden toch iets wilt blijdragen om mijn activiteiten mogelijk te maken. Kun je meer geven, dan ben ik je dankbaar, omdat je supporter bent en de balans ondersteunt van Deelgeven-Deelnemen. Je maakt het ook voor anderen mogelijk om Deel te nemen.

Voel je vrij in wat je wilt Blij-dragen.

Nieuwe waarden zoeken woorden