Snaefellsnes – IJsland

Liever luisteren? klik hier

De kwestie hoe de Aarde zich vernieuwt, werd deze week weer actueel. Doordat een lezer van de nieuwsbrief mij een Vraag stelde over de belijning over de Aarde: de leylijnen en het Aarde grid. Nu de kosmos verandert, zo vroeg zij, veranderen dan ook die belijning en heilige plekken? Voor het antwoord neem ik je mee naar mijn eigen levendige ervaringen. In Charters oa en tijdens talloze reizen die ik maakte in contact met het bewustzijn van de Aarde. We zullen zien, dat het hier gaat om hele oude technologie van alle tijden. Die Natuurlijke technologie komt nu in een volgende octaaf.

Afstemming op de kosmos

Er zijn altijd oude culturen geweest die hun heilige plekken, die ze overigens zelf maakten, hebben afgestemd op de kosmos en het bewustzijn van de Aarde. Zo zijn bijvoorbeeld de Noord-Franse kathedralen, Notre Dame (Onze Vrouwe) kathedralen, met elkaar verbonden. Via geprojecteerde krachtlijnen, die het sterrenbeeld Maagd representeren. De Kelten maakten deze heilige plekken vaak bij bronnen, omdat waterige plekken de energie gemakkelijk geleiden. Zij stemden zich via hun eigen Puurheid af op de kosmos en het bewustzijn van de Aarde. Zo kuste een intermediair voor het universele Licht de plek op de Aarde wakker. Ik krijg te zien hoe de Aarde zich vernieuwt doordat zij telkens het universele Licht in zich op neemt via de heilige plekken. Om zo Haar Drakenenergie te voeden.

De kerk

En dan komt de kerk. Met de komst van de kerk in het Westen wordt deze oude technologie uit Atlantis misbruikt. De heilige plekken en de lijnen daartussen worden opnieuw programmeerd, eeuwenlang. Er worden nieuwe heiligdommen gebouwd op de oude heilige plekken. Dit keer met de ideologie van religie (patriarchaat), politiek (oorlog en kruistochten) en wetenschap (mystiek onttoveren). Eeuwenlang hebben deze lijnen van het Aarde raster (netwerk in de Aarde) op deze vibraties geresoneerd. Wanneer je bij je geboorte de touchdown maakt op de Aarde, stromen via het Aarde raster deze programmeringen in jouw systeem. Ook de kwesties uit onze familielijnen circuleren langs deze lijnen. Dus, jouw geboorteplek bepaalt voor een groot deel wie je zal zijn: programmering plus familiegeschiedenis. Ben je geboren op een belaste plaats in de geschiedenis (oorlog, natuurrampen, bv de watersnoden in Nederland), dan kleurt dat ook wie je zal zijn. Dat al onze kwesties te maken hebben met de manipulaties van en herinneringen in de Aarde lijnen, is nog niet zo breed aanvaard. De hausse in persoonlijke ontwikkeling, zoals schaduwwerk bijvoorbeeld, speelt zich nog grotendeels af zonder bewustzijn op de invloeden vanuit het Aarde raster.

Een nieuw Lichtnetwerk

Na mijn eerste bezoek aan de kathedraal in Chartres daagt langzaam het idee hoe ik de opdracht die ik in mijn jaren 20 hoorde, vorm kan geven. In een heldere Droom hoorde ik toen ‘bouw een nieuw Lichtnet in de Aarde’. Bij het binnengaan van de kathedraal herinner ik me in een Magisch Moment van Eeuwigheid de geometrie, de kosmos-Aarde verbinding, de Drakenenergie en het projecteren van lijnen. De oude Keltische, Natuurlijke technologie van het vitaliseren van de Aarde. In de jaren erna maak ik talloze labyrinten, die samen een nieuw Lichtnetwerk vormen in de Aarde. Lees hier meer over dit omvangrijke project.
Wanneer ik in 2010 een vast labyrint kan bouwen in de tuin van Conferentiecentrum Samaya hoef ik niet meer af te reizen naar Chartres. Het nieuwe lichtnetwerk is nu bereikbaar vanuit Nederland en omgekeerd: Nederland kan profiteren van dit Lichtnetwerk, waarlangs de toekomst overduidelijk spreekt. Ofschoon deze functie ter plaatse nog niet wordt herkend en het labyrint vooral wordt gelopen als pelgrimage, resonerend op de oude programmering. Deze twee tijdlijnen kunnen eenvoudigweg naast elkaar bestaan.

Ontkrampen

In de jaren 2011 en 2012 komt er beweging in de oude programmering. De programmering, die samenwerkt met krachten die niet op onze Planeet thuishoren, raakt los van de Aarde en de heilige plekken. Ik merk op hoe de Aarde zich vernieuwt door de Ruimte en Vrijheid die dan ontstaat. Ze komt uit Haar verkramping, op geleide van het universele Licht, dat daardoor ook beter instroomt. De programmerende krachten kunnen de Aarde niet meer via de misbruikte heilige plekken bereiken. De Levenskracht van de Aarde komt vrij en Haar Vuurkracht begint te circuleren door de Aarde. Tijdens mijn eerste reis naar IJsland in 2012 krijg ik te zien, hoe het oude bewustzijn van de Aarde weer vrijkomt via de gletsjers. Bewustzijn uit een periode toen het Leven nog niet was ‘vastgezet’ in Ruimte en Tijd. Een bewustzijn van het Hoge Noorden, dat sinds mensenheugenis door oa de Walvissen is belichaamd en bewaard en is uit te lezen in het Oerwater van de gletsjers.

Chartres revisited

Na een reis door de Morvan en de Provence (2016) bezoek ik op de terugweg de kathedraal van Chartres. De kathedraal is volledig opgepoetst. Binnen is de Zwarte Madonna ontdaan van haar zwarte kleur. Het labyrint is een toeristische attractie geworden. Info borden eromheen laten je weten dat dit een plek van gebed is. Wanneer ik het labyrint loop, voel ik dat de energie, die ik zo goed ken, er niet meer is.
Later, tijdens een bezoek aan het labyrint bij Samaya hoor ik ‘laat de vorm los’, het nieuwe lichtnetwerk in de Aarde is actief. Ik zie hoe de Aarde zich vernieuwt.

Draken

Sinds 2012 is de Drakenenergie in de Aarde wakker geworden. De Drakenenergie dwaalt levendig door de Aarde en heeft geen vaste woon- of verblijfplaats meer bij heilige plekken. Nog steeds is het mogelijk om de Drakenenergie van de Aarde ‘aan te trekken’. Waar je ook maar bent.
We gaan nu Vitaal SamenWerken met de Levenskracht van de Aarde. Dat is de toekomst.

En nu wij

Net zoals de Aarde ons voordoet, gaan wij de oude programmeringen uit ons systeem ontkrampen. We leren om niet meer beschikbaar te zijn voor invloeden die niet op onze Planeet thuis horen en die andere mensen nog dragen of toelaten. De programmering van politiek, religie en wetenschap leren we steeds beter te doorzien en op te Helderen.
Steeds meer komen we in contact met wie we wezenlijk zijn, los van het slavenbewustzijn waarin we zolang hebben geleefd. Wanneer we werkelijk de Ruimte en Vrijheid gaan Belichamen, zullen we zelf die Krachtplekken zijn, waar we ook maar gaan, op ieder bewust Moment. Steeds zullen we met onze voeten de Draken voeden via onze Doorlaatbaarheid van het universele Licht. We kunnen naar verdichte plekken reizen, in lastige contexten zijn en kunnen onbevreesd Vitaal SamenWerken met de Draken en het universele Licht.

De Natuur

Je kunt gewoon de Natuur ingaan, terwijl je je verbindt met de Bron en de Puurheid van het universele Licht. Dat is echt genoeg. En je laat wat opkomt gewoon zijn, het verdampt vanzelf, laat het opHelderen. Echt het idee loslaten dat er nog van alles niet deugt aan je, dat er nog te knutselen is, alles laten gaan, eenmaal in verbinding met je Bron en de Puurheid van het universele Licht. Focus op het Licht dat via jou komt, da’s ècht genoeg. Zo verlicht je met iedere stap de Aarde en jouw omgeving.
Echt, we kunnen dit. We zijn immers Kinderen van de Aarde.

Liever nog eens luisteren? klik hier

Bardur – The Spirit of the Glacier – Snaefellsnes – IJsland
Hoe de Aarde zich vernieuwt