Diepe Stilte in de Natuur. Ontspannen en al je gedachten, verwachtingen, waar je van droomt of wat je verwacht, laten vallen. Steeds stiller. Alles wat je ooit dacht, begreep, laten vallen. Steeds dieper in de Stilte met behulp van de levende Natuur en de Spirit van het gebied.
De Diepe Stilte in de Natuur en jezelf laten samenvallen. Open voor de kracht. Open voor de Stem van de Aarde. EarthTalk: de Stilte Ruimte voorbij de woorden.
In de Stille Ruimte voorbij de woorden ontstaat de levende Betrokkenheid met de Natuur. Laat je vullen met Levendigheid die je nooit gedacht, gedroomd of verbeeld hebt.

Betrokkenheid

Betrokkenheid voelen is de essentie van Verwantschap. Verwantschap is meer dan verbonden zijn. Het gaat verder. Verwantschap betekent dat je een relatie aangaat. Welke relatie ontstaat er dan met de levende Natuur? Niet als filosofisch onderzoek, ofschoon heel interessant, maar welke relatie ontstaat er in de Stille Ruimte voorbij de woorden, die je wilt uitspreken of fladderen in je mind?

Natuurbeleveniswandeling: de Meidoorn

De Meidoorn begint nu volop te bloeien. Weer zo’n milestone in het wakker worden van de Natuur. De Meidoorn heeft ons veel te vertellen in deze tijd van Doorgang. Zij heeft een krachtige beschermende functie voor alles wat pril aan het ontstaan is. Ikzelf ervaar de Spirit van Meidoorn als een Doorgang naar het mysterie van het Leven. Het mysterie van liefdevolle en Onverdeelde Aandacht, empathie en vriendelijkheid. Maar laten we zelf gaan ontdekken wat de Meidoorn ons te vertellen heeft. In het Moment en emergent. Zoals de Natuur zelf ook beweegt. En laten we opmerken wat wij Háár aan te bieden hebben. Dit is EarthTalk: de Stille Ruimte voorbij de woorden.

Inheems bewustzijn

Betrokken zijn bij het landschap waar je doorheen beweegt, waar je woont, is één van de Sleutels om je inheemse bewustzijn weer wakker te kussen. Wakker kussen uit een diepe slaap van vergetelheid hoe het is om samen te vallen met je Verwanten uit de niet-menselijke wereld. In EarthTalk: de Stille Ruimte voorbij de woorden gaan we ons hiervoor openstellen. That’s all, openstellen.

Praktisch

We zorgen dat we een dag in de Natuur zijn. We zijn deze dag op onszelf aangewezen, zelf je eten en drinken meenemen, zelfvoorzienend èn zelfverzorgend zijn. Nadenken over je uitrusting: wat doe ik aan (check het weer), wat neem ik mee, wat laat ik thuis, waar ga ik comfortabel op zitten, wil ik iets opschrijven. Het is allemaal voorbereiding èn voorpret op je bezoek aan het gebied en voor de Diepe Stilte van EarthTalk. Onze gezamenlijke voorbereiding is een oproepende kracht.

Datum: zaterdag 14 mei 2022
Tijdstip: 11 – 16 uur
Locatie: 1e parkeerterrein Meyendel, Wassenaar – kijk hier. Voor wie met de trein komt: op verzoek meerijden vanaf Den Haag CS
Bijdrage: vanaf € 25, waarbij ik je uitnodig om de ruimte te verkennen die je hebt in de waardecirculatie van Deelgeven en Deelnemen. Als je echt aan dit programma wilt deelnemen en het minimum niet kunt betalen, neem dan contact op.
Aanmelden: via mail of contact

Mijn doel is om dit proces van EarthTalk naar zoveel mogelijk mensen te brengen die van het potentieel ervan kunnen profiteren. Ik erken hoe urgent het is om samen nieuwe manieren van betekenisgeving te ontdekken en een diepere creativiteit los te laten om te reageren op de crises waarin we ons als soort bevinden. Dit vermogen tot EarthTalk is van de mensheid, niet van mij. Ik wil het zo breed mogelijk beschikbaar maken.

EarthTalk: De Stille Ruimte voorbij de woorden