Zandmoter – Kijkduin

Kom je inchecken bij de online dialoog op de Dag van het luisteren? 16 September is de Dag van het Luisteren. Over de gehele wereld komen mensen samen om naar elkaar te luisteren. Tijden als deze maken ons onzeker of angstig en we voelen ons soms alleen of in de war. Anderzijds ontdekken we ook nieuwe ervaringen, worden we blij van eenvoudige dingen of ontdekken we de Natuur. Al deze ervaringen zijn welkom in onze Check-In Wave, de Golf van Verbinding.

Verlies

We reizen nu 18 maanden in Coronatijd. We hebben diverse maatregelen achter de rug, sommige zijn er nog en er zijn nieuwe plannen voor maatregelen die onze samenleving nu gaan tweedelen. Op deze Dag van het Luisteren staan stil we bij elke vorm van Verlies die de coronatijd nu met zich meebrengt. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. 

Wat is een Check-in Wave?

De Check-In Wave is een online-cirkelritueel in twee rondes waar je uitgenodigd wordt te delen wat jij wil delen en je te laten raken door de verhalen van anderen. Want verbinden is de essentie van mens-zijn. We creëren een Golf van Verbinding waar de afstand juist steeds groter wordt. De Check-in wave is een dialoogmethodiek afkomstig uit deep democracy

Praktisch

  • Waar: online, bij jouw thuis
  • Wanneer: donderdag 16 september 2021
  • Tijdstip: tussen 19.15u en19.30u binnenkomen op ZOOM, zodat we de techniek kunnen checken.
  • Start: 19.30u, tot 22.00u, waarbij ik je vraag om de gehele sessie aanwezig te zijn.
  • Link: vooraf stuur ik je een link met ID en passcode
  • Aanmelden: via contact of via emailadres ovv Online Dialoog Check-in Wave

Voel je welkom om in te checken!

Dag van het Luisteren – online Dialoog
Getagd op: