Diepe Stilte in de Natuur. Ontspannen en al je gedachten, verwachtingen, waar je van droomt of wat je verwacht, laten vallen. Steeds stiller. Alles wat je ooit dacht, begreep, laten vallen. Steeds dieper in de Stilte met behulp van de levende Natuur en de Spirit van het gebied.
De Diepe Stilte in de Natuur en jezelf laten samenvallen. Open voor de kracht. Open voor de Stem van de Aarde. EarthTalk: in de Stilte verschijnt de kracht.
In de Diepe Stilte in de Natuur verschijnen de oneindige mogelijkheden. Laat je vullen met mogelijkheden die je nooit gedacht, gedroomd of verbeeld hebt.

Een drempel overgaan

Kennen we die momenten van diepe innerlijke Stilte in de Natuur nog? Die momenten dat je kunt voelen dat je een drempel overgaat? Een drempel naar een andere realiteit, waar je de Natuur en haar verschijningen als verwanten ervaart? Een levende realiteit?
Tijdens onze wandeling gaan we stap voor stap steeds verder deze andere realiteit onderzoeken. Een realiteit waar een kracht verschijnt die ons ondersteunt in deze tijd van steeds intensere transitie.

Natuurbeleveniswandeling

We gaan een mooie wandeling maken in een prachtig stil duingebied waar weinig mensen komen. Er zijn prachtige plekjes waar je de Diepe Stilte kunt voelen en waar je voelt hoe in de Stilte de kracht verschijnt. We kunnen kiezen om door intieme duinvalleitjes te lopen of juist over hoger duin. Of door weides vol Meidoorns of langs schraal geblazen duinhellingen. Ieder hoekje heeft een eigen kracht voor ons in petto en door onze gezamenlijke intentie roepen we de kracht tevoorschijn. We leren onze 8 zintuigen gebruiken om ècht de kracht die verschijnt te leren waarnemen.

Inheems bewustzijn

Wanneer we zo stil en aandachtig door het landschap lopen, raken we verbonden met de plek waar we zijn. Je wordt je bewust van het gebied waar je bent. Het bewustzijn van het Land en het gebied waar je bent of woont en hoe jij daar je plek kunt innemen. Dat is wat inheems bewustzijn is.
EarthTalk helpt je om je eigen inheemse bewustzijn te openen.

Praktisch

We zorgen dat we een dag in de Natuur zijn. We zijn deze dag op onszelf aangewezen, zelf je eten en drinken meenemen, zelfvoorzienend zijn. Nadenken over je uitrusting: wat doe ik aan (check het weer), wat neem ik mee, wat laat ik thuis, waar ga ik comfortabel op zitten, wil ik iets opschrijven. Het is allemaal voorbereiding èn voorpret op je bezoek aan het gebied en voor de Diepe Stilte van EarthTalk. Onze gezamenlijke voorbereiding is een oproepende kracht.

Datum: zaterdag 16 april 2022
Tijdstip: 11 – 16 uur
Locatie: 1e parkeerterrein Meyendel, Wassenaar – kijk hier. Voor wie met de trein komt: op verzoek meerijden vanaf Den Haag CS
Bijdrage: vanaf € 25, waarbij ik je uitnodig om de ruimte te verkennen die je hebt in de waardecirculatie van Deelgeven en Deelnemen. Als je echt aan dit programma wilt deelnemen en het minimum niet kunt betalen, neem dan contact op.
Aanmelden: via mail of contact

Mijn doel is om dit proces van EarthTalk naar zoveel mogelijk mensen te brengen die van het potentieel ervan kunnen profiteren. Ik erken hoe urgent het is om samen nieuwe manieren van betekenisgeving te ontdekken en een diepere creativiteit los te laten om te reageren op de crises waarin we ons als soort bevinden. Dit vermogen tot EarthTalk is van de mensheid, niet van mij. Ik wil het zo breed mogelijk beschikbaar maken.

EarthTalk: in de Stilte verschijnt de kracht.
Getagd op: