Wat is Veerkracht?
Veerkracht

Sinds maart hebben we te maken met allerlei maatregelen, die onze veerkracht op de proef stellen. Ons dagelijks leven verandert, banen gaan verloren en sociale contacten veranderen. Allerlei gelegenheden om samen te komen zijn verdwenen. Afstand houden maakt dat we suboptimaal gaan leven. Nu de maatregelen wat langer duren, dringt langzaam tot ons door dat de wereld die wij kennen goeddeels voorbij aan het gaan is. Veel mensen gaan voelen dat ze iets verliezen en rouwen daarover. Bij het doorleven van verlies en rouw speelt Veerkracht en belangrijke rol. Hebben we al zicht op welke Veerkracht nodig is?
Kortom: Welke Veerkracht is nu nodig?

Dialoog

Het lijkt wel alsof het steeds lastiger wordt om onderwerpen rustig met elkaar te bespreken en te onderzoeken. Daarom is het zo weldadig om samen in een Dialoog onze vraag te onderzoeken. Rustig en met aandacht.
Een Dialoog is een onderzoekend gesprek, geen debat of ‘ik zal eens even zeggen wat ik ervan vind’. Het is een ‘traag’ gesprek met veel ruimte voor ieders inbreng. Lees hier meer over Dialoog.

Online Dialoog

We gaan ZOOM gebruiken. ZOOM heeft zijn vragen rond veiligheid goed op orde. Twijfel je, dan kan ik je daar vooraf meer over vertellen.
Moet je een eigen ZOOM account hebben? Nee, dat is niet nodig. In de uitnodiging die ik je stuur na aanmelden, staat een link met wachtwoord waarop je kunt klikken. Wil je toch een eigen ZOOM account, ga dan naar https://zoom.us

Praktisch

Waar: online, bij jouw thuis
Wanneer: 2 mogelijkheden – vrijdag 13 november en vrijdag 20 november
Tijdstip: tussen 19.00u en19.15u binnenkomen op ZOOM, zodat we de techniek kunnen checken.
Start: 19.30u, tot 22.00u
Link: vooraf stuur ik je een link met ID en passcode
Aanmelden: via contact of via emailadres


Online-Dialoog: Welke veerkracht is nu nodig?
Getagd op: