De Skagen-schilders waren een groep Scandinavische kunstenaars
die zich verzamelden in Skagen rond de jaren 1870 tot het einde van de 19e eeuw.

Take the Journey, naar de Noord- en Westkust van Jutland. ‘Land van het Licht’, waar de Oostzee en de Noordzee elkaar ontmoeten. Land met de lange kustlijn, van de windmolens en vuurtorens, van de oneindige graanvelden en talloze prehistorische megalieten. Het land van de ‘sprekende stenen’. Ook een geliefde plek van de Skagen-schilders van het einde van de 19e eeuw. Vanwege dat magische Licht. En streek van de bewoners van de Doggersbank, net als in onze kuststreek.

Meereizen

We gaan geen toeristische uitstap maken. Liever pakken we de fluisteringen van de Aarde op, van de megalieten, de vogels. Van de Levende Lijnen die nu overal op onze Planeet weer tot Leven komen. Levende Lijnen die we op iedere Plek op de Aarde tot ons kunnen laten ‘spreken’.
Reis je mee, vanuit je eigen thuisplek? Via je eigen practice? Take the Journey om de diepe Stilte en vitaliteit van de Levende Lijnen gewaar te worden. Daar waar het allemaal gebeurt, waar ‘het nieuwe’ in de vorm komt.

Levende Lijnen

De Levende Lijnen van de Aarde komen nu overal tot Leven. De Vuurkracht schoont belaste plekken op. Plekken die belast zijn geworden door de oude tijd-ruimte realiteit. Maar óók ons! Waar we ook maar zijn. Als we maar contact maken, kijken, luisteren, gewaarworden. De Liefde van de Aarde is einderloos. Daarom vind ik het in deze fase zo fijn om met zicht op de Horizon te reizen.

Megalieten

Laten we ervan uitgaan dat het gebruik van megalieten samenviel met voorouderverering en kosmologische afstemming. Deze gebruiken hebben zich samen met de landbouw over Europa verspreid. Lokale gemeenschappen hebben hun eigen rituelen en overtuigingen, die zich hebben vermengd met deze Wijsheid van voorouderverering en kosmologie.
Megalieten zijn vaak energetische toegangen tot deze oude Wijsheid en kosmologie. Vooral nu, nu we leren Onthouden wat vergeten is. En in het bijzonder wanneer lokale mensen deze heilige plekken dragen, verzorgen en koesteren.

Wat gaan we doen?

Concreet kun je je aanmelden wanneer je virtueel wilt meereizen. We maken een app-groep, waarin we stap-voor-stap onze reis vervolgen. We gebruiken de app om Stiller te worden, te luisteren naar Fluisteren, dus niet als koffiehoek.
In het begin besteden we aandacht aan een practice. Lees vooraf hier mee daarover. Dan weet je waar je aan begint.
We zullen ruim twee weken onderweg zijn. Er zullen zeker dagen zijn dat we echt Stil zijn, andere dagen zal ik iets delen, laten zien of iets voorleggen. Je reist dus goeddeels zelfstandig, je koerst zelf door het Veld, pakt op wat voor jou belangrijk is. Het enige wat ik doe, is het Veld van onderzoek toegankelijk maken. We ‘communiceren’ via de Levende Lijnen, via Nature Intelligence.
Voor de echte Avonturiers dus! Take the Journey!

Praktisch

Datum: 15 augustus – 2 september 2023
Locatie: waar jij op dat moment thuis bent
Tijdstip: kies zelf het Moment voor je dagelijkse practice
Aanmelden: via contact of via mijn 06 nummer of anderszins

Ik verheug me er op om op deze manier samen op Reis te gaan. Het zal ons helpen om de Waarde van de Levende Lijnen te ontdekken. Dat zullen we nodig hebben wanneer we de komende jaren Levenskrachtig willen door reizen.

Waardecirculatie

Mijn activiteiten bied ik aan in de cyclus van Deelgeven-Deelnemen. Voor dit aanbod heb ik zelf € 77 nodig.
Kun je minder geven, dan ben ik je dankbaar dat je met je financiële omstandigheden toch iets wil bijdragen om mijn activiteiten mogelijk te maken.
Kun je meer geven, dan ben ik je dankbaar, omdat je supporter bent en de balans ondersteunt van Deelgeven-Deelnemen. Je maakt het ook voor anderen mogelijk om Deel te nemen.

Voel je vrij in wat je wilt bijdragen.


Take the Journey