Doordragen van het Leven
De Magie van Bomen

Diepe Stilte in de Natuur. Ontspannen en al je gedachten, verwachtingen, waar je van droomt of wat je verwacht, laten vallen. Steeds stiller. Alles wat je ooit dacht, begreep, laten vallen. Steeds dieper in de Stilte met behulp van de levende Natuur en de Spirit van het gebied.
De Diepe Stilte in de Natuur en jezelf laten samenvallen. Open voor de kracht. Open voor de Stem van de Aarde en de Bomen. EarthTalk: onze heilige verbinding met Bomen.
In de Stille Ruimte voorbij de woorden raken we betrokken bij onze heilige verbinding van de Bomen. Laat je inspireren door een Taal die je nooit gedacht, gedroomd of verbeeld hebt.

Midwinter

Wanneer alles zo diep Stil is geworden in de Natuur, lijkt het of de magie van Bomen het enige is dat overblijft. Als stille getuigen van de verbinding tussen hemel en aarde spiegelen zij onze eigen verbinding. Ver reiken zij met hun wortels naar de Levende Lijnen in de Aarde. Naar het levende netwerk waar onze Levenskracht circuleert. Juist omdat de Natuur zo stil is, kun je de heilige verbinding met Bomen extra goed opnieuw leren voelen. Daarom gaan we op de kortste en stilste dag op stap.

Systeemgenezing

Bomen en mensen zijn niet ver van elkaar verwijderd. We hebben zoveel gemeen en wanneer we ons als mensen verbinden, verbinden we ons met de zeer sterke ondergrondse mycorrhiza-netwerken die de bomen en schimmels vormen. We raken weer verweven in het web van het Leven. Deze EarthTalk onderzoekt het creëren van onze eigen heilige verbinding met Bomen om onszelf weer in het ondergrondse web van de Levende Lijnen van de Aarde te weven. Als een systeemgenezing die we allemaal kunnen doen. Het is niet moeilijk.

Inheems bewustzijn

Contact hebben met het web van de Bomen op de plek waar je bent, helpt om onze eigen heilige verbinding met Bomen te herstellen. Het brengt je in contact met de vragen en verlangens van het gebied. Dit inheems bewustzijn, de gevoeligheid voor het gebied waar je geworteld bent, leid je naar de systeemgenezing die nu nodig is. Een systeemgenezing voor het landschap, jouw relatie met het landschap, voor de gemeenschap, voor Nederland en voor het Doordragen van het Leven.

Natuurbeleveniswandeling

We zorgen dat we een dag in de Natuur zijn. We zijn deze dag op onszelf aangewezen, zelf je eten en drinken meenemen, zelfvoorzienend èn zelfverzorgend zijn. Nadenken over je uitrusting: wat doe ik aan (check het weer), wat neem ik mee, wat laat ik thuis, waar ga ik comfortabel op zitten, wil ik iets opschrijven. Het is allemaal voorbereiding èn voorpret op je bezoek aan het gebied en voor de Diepe Stilte van EarthTalk. Onze gezamenlijke voorbereiding is een oproepende kracht.

Praktisch

Datum: woensdag 21 december 2022
Tijdstip: 10.30 – 16.00 uur
Locatie: Landgoed De Horsten, Papeweg 36 2245AE Wassenaar
Voor wie met de trein komt: op verzoek meerijden vanaf Den Haag CS of Delft.
Bijdrage: vanaf € 25, waarbij ik je uitnodig om de ruimte te verkennen die je hebt in de waardecirculatie van Deelgeven en Deelnemen. Als je echt aan dit programma wilt deelnemen en het minimum niet kunt betalen, neem dan contact op.
Aanmelden: via mail of contact

EarthTalk: onze heilige verbinding met Bomen