(foto: Wim Brouwer)

In een online Dialoog onderzoeken we wat we nu zien veranderen.
Wanneer je goed om je heen kijkt, zie je dat er in deze junimaand nog afgezien van ‘de versoepelingen’, veel aan het veranderen is. Dat is aanleiding om jullie weer uit te nodigen voor een online Dialoog. De veranderingen spelen zich af op allerlei lagen.

Veranderingen waarnemen

Wellicht zie je de veranderingen vooral in je dagelijks leven of merk je ze juist op op momenten dat je stil bent in je binnenwereld. Of merk je ze op in de Natuur, met je gezin of in de seizoenen.
Je kunt die veranderingen bijvoorbeeld waarnemen in je lichaam of in je gedachten, in je emotionele leven of hoe je je verbonden voelt met mensen, dieren en de planeet.
Wat betekenen deze veranderingen, hoe of wat je ook opmerkt? Kunnen we wanneer we nauwgezet onze ervaringen delen met wat je nu ziet veranderen een rode draad ontdekken? Waar is dit allemaal een voorbeeld van? En zit er wellicht een call in al deze veranderingen?
Kortom: Wat zie jij nu veranderen?
Zoals altijd onderzoeken we ons thema aan de hand van onze persoonlijke ervaringen met dit thema.

Wat is Dialoog?

Een Dialoog is een traag en onderzoekend gesprek naar aanleiding van onze persoonlijke ervaringen rond het thema. In onze persoonlijke ervaringen ligt een gezamenlijke wijsheid besloten. Daar gaan we naar op zoek door aandachtig te luisteren en door verhelderende vragen aan elkaar te stellen. De grootste uitdaging is om onze meningen en oordelen buiten het gesprek te houden. Wanneer we ieders gezichtspunt zonder oordeel of vooringenomenheid en als gelijkwaardig kunnen toelaten leidt dat tot een nieuw en dieper begrijpen. Om deze gezamenlijke wijsheid te vinden gebruiken we een dialoogmethodiek.
Een Dialoog is avontuur met Helderheidsvinding.

Online Dialoog

Voor deze online Dialoog gaan we ZOOM gebruiken. Moet je een eigen ZOOM account hebben? Nee, dat is niet nodig. In de uitnodiging die ik je stuur na aanmelden, staat een link met wachtwoord waarop je kunt klikken.

Praktisch

Waar: online, bij jouw thuis
Wanneer: maandag 28 juni 2021
Tijdstip: tussen 19.15u en19.30u binnenkomen op ZOOM, zodat we de techniek kunnen checken.
Start: 19.30u, tot 22.00u, waarbij ik je vraag om de gehele sessie aanwezig te zijn.
Link: vooraf stuur ik je een link met ID en passcode
Aanmelden: via contact of via emailadres ovv Online Dialoog Veranderen, max 8 deelnemers.

Graag tot ziens!

Online Dialoog – Veranderen
Getagd op: