Na 9 maanden coronamaatregelen zijn we recent in lockdown door de donkerste en stilste periode van het jaar gereisd. De abrupte verandering laat zich na maart opnieuw voelen. Onze manier van leven en samenleven is veranderd. Veel is tot stilstand gekomen. Echter, waar veel stilvalt en wegvalt, ontstaat óók ruimte. Nieuwe ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Hoewel je hier en daar nog weerstand kan voelen, is de potentie om nu in een andere beweging te komen héél groot. Op dit moment kan je zien waar mogelijkheden liggen. Welke mogelijkheden zie jij in jouw persoonlijk leven? Wat wordt er nu mogelijk? Kortom: Wat zie jij dat nu in beweging kan komen?
Voel je welkom om mee te onderzoeken!

Online Dialoog

We gaan ZOOM gebruiken. ZOOM heeft zijn vragen rond veiligheid goed op orde. Twijfel je, dan kan ik je daar vooraf meer over vertellen.
Moet je een eigen ZOOM account hebben? Nee, dat is niet nodig. In de uitnodiging die ik je stuur na aanmelden, staat een link met wachtwoord waarop je kunt klikken. Wil je toch een eigen ZOOM account, ga dan naar https://zoom.us

Praktisch

Waar: online, bij jouw thuis
Wanneer: vrijdag 15 januari 2021
Tijdstip: tussen 19.00u en19.15u binnenkomen op ZOOM, zodat we de techniek kunnen checken.
Start: 19.30u, tot 22.00u
Link: vooraf stuur ik je een link met ID en passcode
Aanmelden: via contact of via emailadres

Graag tot ziens!

On-line Dialoog: In beweging komen
Getagd op: